homeaccomodatiesprijzenroutebeschrijvingomgevingboekingensteun Tim & Kim


Huur lodges
Er zijn zes tweepersoons lodges te huur. De lodges zijn voorzien van eigen douche en toilet en een terras met tuinmeubilair en uitzicht op het meer.

Kampeerterrein
Tim & Kim Village is een camping van ruim drie hectare, even buiten het dorpje Gorgora in het noorden van EthiopiŽ. De camping is rustig gelegen, midden in de natuur en direct aan het Tanameer.
Een waar paradijs voor vogelaars, visliefhebbers en iedereen die even bij wil komen na een intensieve reis.

Overlanders en kamperen met eigen tent
We bieden ruime kampeerplekken langs het meer, met de mogelijkheid om ieder overlandvoertuig te parkeren. Heeft u een eigen tent mee, dan kunt u een plekje uitzoeken op het terrein of u kunt een met riet overdekte kampeerplek huren om uw tent in te plaatsen. Deze schaduwrijke plekken zijn voorzien van een terras.

Huur ingerichte tenten
Wij verhuren compleet ingerichte tweepersoonstenten, voorzien van matras, lakens, kussens en dekens. Deze staan op vaste kampeerplekken en zijn voorzien van een rieten afdak en een eigen terras met uitzicht over het Tanameer. Kamperen is mogelijk voor ťťn of twee personen per tent.

Kano tochten
Kano tochten zijn te organiseren vanaf Tim & Kim Village. We kunnen je meenemen naar of rond de mooie en cultureel interessante eilandjes van het Tana Meer. We bieden tochten aan variërend van een half uurtje tot 2,5 uur. Voor routes en mogelijkheden kun je de kaart bekijken. Vraag ons naar de condities, boten en prijzen. Alle tours met kapitein.

Bar/restaurant
In ons restaurant, centraal gelegen op het terrein, bent u van harte welkom voor een drankje en een hapje. Wij serveren lokale en geïmporteerde dranken, alsmede drie maaltijden per dag. Wilt u gebruik maken van lunch en/of diner, dan vragen we u om dit vooraf (uiterlijk na het ontbijt) aan ons door te geven in verband met de voorbereidingen. Als diner serveren we, in overleg met de gasten, een dagmenu dat afhankelijk is van de beschikbaarheid van (markt) producten. 

Voor groepen (vanaf acht personen) organiseren we een BBQ op aanvraag.

Tijdstip maaltijden
Ontbijt: vanaf 07:30
tot 12:00.
Lunch: vanaf 12:00 tot 14:30.

Diner: vanaf 19:00 in overleg met u.

Zelf koken
Voor gasten die liever zelf koken, kunnen wij u voorzien van brood, eieren, diverse goederen (afhankelijk van de beschikbaarheid). Vraag het ons gerust.

Toilet en douches
Er zijn op het terrein twee toiletgebouwen met eenvoudige douches en schone toiletten aanwezig.†

elektriciteit
Elektriciteit wordt opgewekt met zonnepanelen en is slechts beperkt aanwezig. Opladen van laptop, camera of telefoon is geen probleem. Houdt u er rekening mee dat het kampeerterrein ís avonds niet verlicht is en het dus verstandig is een eigen zaklamp mee te brengen.

Internet/netwerk
Er is (nog) geen mogelijkheid tot internet, maar (meestal) wel bereik voor uw mobiele telefoon.

bewaking
Het kampeerterrein wordt 24 uur per dag bewaakt.

Kleding wassen
We bieden een laundry-service.

Bijzondere wensen
Heeft u speciale wensen, vraag het ons. Wellicht dat we, in overleg met u, een oplossing op maat kunnen bieden. Geen matras en/of kussen mee? Vraag het ons gerust. Wij hebben deze op voorraad.

ardes GPS email