homeaccomodatiesprijzenroutebeschrijvingomgevingboekingensteun Tim & Kim


Tim & Kim Village is een camping van ruim drie hectare, net buiten het dorpje Gorgora in het noorden van EthiopiŽ. De camping is rustig gelegen, midden in de natuur en direct aan het Tanameer. Een paradijs voor vogelaars, visliefhebbers en iedereen die even bij wil komen na een intensieve reis.

We bieden ruime kampeerplekken langs het meer, met de mogelijkheid om ieder overlandvoertuig te parkeren. Ook verhuren we tweepersoons lodges en volledig ingerichte tenten. Op het terrein zijn eenvoudige zonnedouches en schone toiletten aanwezig. Het kampeerterrein wordt 24 uur per dag bewaakt.

In ons restaurant, centraal gelegen op het terrein, bent u van harte welkom voor een drankje en een hapje. Wij serveren lokale en geÔmporteerde dranken en drie maaltijden per dag.

De camping is opgezet om de lokale bevolking te helpen: we bieden werkgelegenheid en leiden mensen op voor werk in de toeristische sector. Uw vakantie is hun toekomst! Winst wordt gebruikt om projecten voor het dorp te financieren.

We hopen van harte u binnenkort eens te verwelkomen op Tim & Kim Village!

Tim en Kim Otte.

ardes GPS email