homeaccomodatiesprijzenroutebeschrijvingomgevingboekingensteun Tim & Kim

Coördinaten GPS N12 13.740 / E037 17.930

Op slechts 67 km ten zuiden van de historische stad Gondar ligt het plattelandsdorpje Gorgora. Even buiten het dorp ligt het kampeerterrein van Tim & Kim Village. Het terrein is in alle seizoenen goed bereikbaar per auto.

Openbaar vervoer
EthiopiŽ beschikt over een verrassend net van binnenlandse vluchten uitgevoerd door Afrikaís meest gerespecteerde luchtvaartmaatschappij: Ethiopian Airlines. Er worden dagelijks vluchten verzorgd van de hoofdstad Addis Abeba naar de meeste steden in het land, waaronder Gondar en Bahir Dar. Vanaf deze steden is direct transport mogelijk naar Gorgora:†

Vanaf Gondar is de lokale bus veruit het goedkoopst en op zijn minst een echte Afrika ervaring. Vanaf Ďs morgens vijf uur vult de bus zich met mensen en vertrekt wanneer de chauffeur hem vol genoeg vindt. Meestal is er ook een middagbus tussen 12.00 uur en†14.00 uur. De reistijd varieert van drie tot zes uur!

Vanaf Bahir Dar is er een snelle auto(bus)verbinding naar Gondar (ongeveer 3,5 uur). Een andere mogelijkheid is de lokale vrachtboot over het Tanameer naar Gorgora. Geen makkelijke reis, aangezien hij twee dagen duurt, maar een must voor de die-hard reiziger!

ardes GPS email